Metody gotowania

20 Kwi

Metody gotowania. „Cook-up” jest sąd, co jednostka dokonała składniki na rękę i jest okazją do bycia twórczym. Taki sąd jest często ryż, warzywa i ewentualnie mięso.Dodanie mleka kokosowego, może przekształcić się w tantalizing pilaw kokosowy pachnącego. Spalanie cukru do gulaszu kolorów jest inna technika używana w kuchni na wyspie. Proces ten rozpoczyna się od oleju opałowego, a następnie dodając cukier i mieszając, aż cukier do żółtego koloru.

Roti piecze mąka do pieczenia opakowanie zasobnika, który jest wypełniony curried mięso, kurczaka lub ziemniaki. Thomasina lub grzyby, to mash kukurydza, podawane z mięsa, drobiu, dania rybne lub warzywne.

Napoje i desery. Różnorodność napojów owocowych są często podawane na Karaibach. Napoje są zielona herbata i „Krzew herbaciany” służył słodzone cukrem lub miodem, z lub bez mleka. Bush herbata to napar z tropikalnych krzewów, traw i liści, które posiada szereg świadczeń medycznych. Pijesz ją jako środek zaradczy na gaz, na przeziębienia, astma, nadciśnienie, gorączka i inne objawy. Słodzone napoje handlowe wykonane z marchwi, odchudzanie buraków, guawa, tamaryndowca i innych owoców i warzyw są również popularne.

Liczba fermentowanych napojów są również popularne. Garapina wykonana jest z peelingów ananasa podczas mauby mauby wykonane z kory drzewa. Tarty imbir imbir używany jest do produkcji piwa. Horlicks jest jęczmienia słodowego.

Dodaj komentarz